Header

Ouders kunnen meer dan cake bakken

---
image

Ouders kunnen meer dan cake bakken

Eind januari vond in Solymár (Hongarije) een bijeenkomst plaats van de European Council for Steiner Waldorf Education. Gastschool was de Fészek Waldorf Iskola, waar de leden van de European Council een ontmoeting hadden met het European Network of Steiner Waldorf Parents.

Meer lezen.

---

Nieuwe website voor kennismaking met vrijescholen

Op 23 januari ging er een nieuwe website online van de Nederlandse Vereniging van vrijescholen: www.kiezenvoordevrijeschool.nl. De site is bedoeld als eerste kennismaking met de vrijeschool, en richt zich tot leerlingen, ouders, studenten, leerkrachten en andere belangstellenden.  

Meer lezen.

---
1_steiner_

Kristoffel Steinerschool neemt intrek in voormalige dokterswoning

De Kristoffel Steinerschool in Tervuren heeft sinds januari haar intrek genomen in een gloednieuw gebouw aan de Oude Leuvensebaan. Daar werd een voormalige dokterswoning verbouwd tot een gezellig schooltje.

Meer lezen.

---

Living Connections - bijeenkomst rond antroposofische meditatie van 7 tot 9 juli 2017

Goetheanum Meditation Worldwide Initiative organiseert van 7 t/m 9 juli 2017 de bijeenkomst Living Connections.

Dit is een open bijeenkomst over Antroposofische meditatie en is bedoeld voor ieder die de reikwijdte, werkzaamheid en veelzijdigheid van Antroposofische meditatie wil leren kennen of zich er in wil verdiepen.

Meer lezen.

---

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je actief bent in een steinerschool of -organisatie als leidinggevende, leraar of bestuurder, of omdat je je hebt aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.

Heb jij ook een bijdrage voor de nieuwsbrief? Inzendingen welkom via info@steinerscholen.be. De redactie beslist over de publicatie van de inzendingen. Ze behoudt zich het recht voor om teksten in te korten of aan te passen. 

De volgende nieuwsbrief van de Federatie Steinerscholen verschijnt eind februari 2017. Deadline voor inzendingen: 20 februari 2017.