Actueel

Feestelijke opening MSV Aalst in september

Nog twee maanden en dan opent MSV Aalst. Bergen werk zijn verzet en het resultaat staat als een huis: er is een puik lerarenteam en een volle zevende klas met vierentwintig enthousiaste leerlingen en binnenkort worden de tijdelijke klaslokalen neergepoot. Dat wordt gevierd op 1 en 2 september!

MSV Aalst zal het schooljaar op feestelijke wijze openen op vrijdag 1 en zaterdag 2 september.

De eerste schooldag wordt gevierd samen met de leerlingen, de ouders en de leerkrachten van de basisschool en van de eerste zevende klas, samen met titularis meester Guus.

Op zaterdag 2 september wordt dan een openingsfeest georganiseerd waarop iedereen uitgenodigd wordt. De opening van Aalst valt namelijk samen met het begin van de feestelijkheden rond het 30-jarig bestaan van MSV. Na MSV Turnhout en MSV Brussel wordt Aalst de achtste vestigingsplaats van de Middelbare Steinerschool Vlaanderen.

Het feestprogramma begint om 14u (einde rond 19u). De gasten worden op muzikale wijze ontvangen en kunnen een openingslezing bijwonen over de nieuwe pionierskrachten in Aalst en het 30-jarig bestaan van de Middelbare Steinerschool Vlaanderen. MSV heeft op korte tijd enkele opmerkelijke uitbreidings- en vernieuwingsimpulsen zien opleven die we niet los kunnen zien van de organische groei van onze schoolbeweging. Verder is er een dansinitiatie (Lindy Hop), gevolgd door een dansfeest en uiteraard wordt er gezorgd voor een natje en een droogje voor alle aanwezigen. Wie erbij wil zijn, graag een berichtje via middelbaar@steinerschoolaalst.be (laat ook weten met hoeveel personen je komt).

Een groot deel van de financiering van het project verloopt via crowdfunding. U kunt de vestiging Aalst steunen via het crowdfundingplatform Yeee-Haaa (www.yeee-haaa.com “1000 keer 100 euro voor de Middelbare Steinerschool Aalst”).

 

Meer informatie over vestigingsplaats Aalst via Tim De Backer of Tom De Pelsmaeker, Affligemdreef 71, 9300 Aalst

image001

middelbaar@steinerschoolaalst.be

www.steinerschoolaalst.be