Activiteiten

Waldorf 100: nieuwjaarsreceptie voor leraren en oud-leraren

In het kader van 100 jaar internationale schoolbeweging en het 70-jarig bestaan van onze eigen steinerschoolbeweging in Vlaanderen, voorzien we een mooi moment om onze pioniers en voorgangers te bedanken voor hun jarenlange inzet en uitbouw van onze scholen. 

Wij durven er dan ook op rekenen dat de verschillende lerarencolleges talrijk aanwezig zijn op dit ontmoetingsmoment van zaterdag 19 januari in de Antwerpse steinerschool. Tussen 16u en 19u is er doorlopend kans tot ontmoeting in de benedenfoyer, bij een hapje en een drankje. In de bovenfeestzaal zullen er verschillende optredens zijn, misschien hebben jullie als lerarengroep ook afgesproken om een lied te brengen als hulde aan de vele oud-collega’s?

Aangezien er in de voorbije jaren reeds enkele pioniers gestorven zijn, lijkt het ons gepast om ook hen te huldigen; we voorzien een mooie plaats waar de foto’s en andere typische zaken  van deze mensen zullen worden tentoongesteld. Alle andere initiatieven zijn zeer welkom en kunnen gemeld worden aan het organisatieteam via jubileum100@steinerscholen.be

Waldorf 100 nieuwjaarsreceptie